lördag 7 juli 2012

Världens sämsta stadsdel, Vivalla

Åter igen har det bevisats att Vivalla är världens sämsta stadsdel.

I den stadsdelen får man ta vad man vill så länge det inte är ens eget. Om någon glömmer nycklarna i bilen har man ju en anledning till att ta den. Med andra ord är det helt okej att ta vad man vill så länge det inte är låst eller att någon håller saken.

Det var bättre förr utan ständig kulturkrock. När man inte skämdes för att kalla det för en del av Örebro. Åker man dit nu är det som att åka in i ett främmande land, man blir uttittad och berövad på allt man inte håller fast vid.

Ska det verkligen vara så svårt att skilja på mitt och ditt?

Dom snackar så jävla mycket om respekt, men det är väl som det är med det mesta. Man vill ofta ha det man aldrig kan få.

Tydligen får man inte tillttala någon med samma ord som man själv får slängt på sig, för då har man varit otrevlig.

Större delen av den främmande stadsdelens befolkning kommer från samma incestfamilj då nästan alla är bröder med varandra.

Om en varelse därifrån får ett självförvållat problem så är det allas problem eftersom de är släkt med varandra. Då de inte har någon sysselsättning finns de alltid tillgängliga för att hjälpa sina bröder med att bråka med någon som inte gjort något fel.

Så om ni har vägarna förbi kan ni ta en tur in i Sveriges rövhål och lukta på den skit de ställt till med!

Skiten är hopplöst!

3 kommentarer:

 1. Det är tråkigt när det blir som du skriver ovan. Själv har jag rest och tidvis bott i många städer ute i världen, som jag upplevt vara värre än Vivalla. Så problemen finns överallt. Har bott här i Vivalla nu i drygt två år och känner väldigt mycket människor, allt från de som fortfarande bor kvar sedan 70-t, till de som nyligen flyttat hit. Jag har mycket sällan hört någon som sagt något negativt om Vivalla och de allra flesta har kännt/känner sig faktiskt trygga här. Vivalla har fått en stämpel på sig, såsom du beskriver ovan, men pratar man med de som bor här, säger de allra flesta att stämpeln kommer utifrån, inte härifrån. Visst finns det problem och rötägg när man föser ihop människor från mer än 30 olika länder till samma stadsdel, och är man då utomstående som besöker Vivalla och då råkar ut för en incident, är det lätt att stämpla Vivalla som "världens sämsta stadsdel". Gå gärna in på www.vivalla.nu så kanske du förstår vad jag menar
  Mvh
  Michael

  SvaraRadera
 2. Jag antar att man upplever det på ett annat sätt om man bor där eller spenderar mycket tid i området. Bägaren rann över helt enkelt, varje gång vi har varit där så har vi varit lika trevliga som man är mot vem som helst. Det har alltid varit några otrevliga typer där som har fått en att bli upprörd. Dock var det inte så senast jag var där och det var ju trevligt. Sedan när mina polare var där tog några hans bil och då kommer alla dit och ska bråka för att han blev arg. Då var de "trevliga typerna" med utan att ha någonting med saken att göra och var otrevliga. Ska ta och kolla in sidan så kanske man får en lite mer rättvis syn på det hela.

  SvaraRadera
 3. Michael, du kan ta ditt resonemang om att vivalla är ett ok område och trycka upp det i en lämplig anatomisk öppning. Skiter fullständigt i om du tycker att det finns värre ställen än vivalla, en stadsdel där laglöshet råder är alltid ett rövhål!!!
  Om vivalla är så tryggt hur kommer det sig att ni har en egen polisstation? Som jag som arbetare får finansiera med mina skattepengar. Har fått lärt mig som liten att visa respekt, arbeta hårt för att kunna köpa det man vill,(ej stjäla) och framför allt vara jävligt tacksam att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Folk som tycker annat och beter sig efter det är en samhällsbelastning. Tyvärr så bor 90 procent av dom bakterierna i ditt skitiga rövhål.
  Beklagar MVH/Falafel- Harrie

  SvaraRadera