lördag 22 september 2012

Du är dum i huvudet om du tror det, så länge det inte finns andra som är lika dumma som du

Att tro på någonting helt ologiskt och påhittat som har en mängd diffusa lagar är tydligen okej att ha som anledning till att bli särbehandlad. Man kan inte ha en tro som man inte delar med andra för då är det bara en dålig ursäkt, utan man måste ingå i en grupp där alla mer eller mindre är hjärntvättade.

Att det inte är okej att ha keps på sig när man går till diverse uteställen men det är okej att bära slöja är ren idioti. Om man nu tvingar någon som alltid bär huvudbonad att ta av sig den kränker det personens identitet minst lika mycket som det kränker någons religion om den personen nekas till att bära slöja.

Det kan dock inte vara en säkerhetsfråga då det är betydligt lättare att döda eller gömma saker i en slöja än vad det är med en keps/mössa.

På det här lilla problemet finns det två lösningar, att förbjuda all form av huvudbonad/maskering eller att tillåta alla dess former. Det ska vara lika för alla, för så vitt jag vet så är alla människor och åsikter lika mycket värda.

Tänk om den personen som nekas till mössa är djupt troende på något högre väsen och nyss har fått en uppenbarelse. Det kan vara en profet som inte kommit igång med att förmedla sitt religiösa budskap. Vem vet?

Beslut och bestämmelser ska grundas på fakta från tillförlitliga källor, inte på något som saknar bevis.

DET SKA VARA LIKA FÖR ALLA!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar